top of page

Heb jij een legendarisch idee voor in je buurt;

Laat het ons weten en win  100 € ter ondersteuning van je initiatief

Wij zijn op zoek naar jouw  ideeën

Εμείς θα παίξουμε περισσότερους αγώνες στο het Rabot. Niet door zelf met initiatieven te komen maar door te luisteren naar jullie. Ο Wij Staan samen συναντήθηκε με τους verschillende lokale organisaties klaar om jullie ideeën te realiseren. Heb je een tof ideae? Laat het ons weten!

Rabot gent.jpeg
GentLegends_logo.png

Ben je tussen 14 en 18 jaar oud, woon je in de buurt van het Rabot en is er een sportactiviteit die je graag eens wilt doen met je crew;

 

Deel dan jouw idee en maak kans op 100€. Ο Samen γνώρισε τον Jou Zetten We dat idee om in actie.

Πώς εργάζεστε;

Πώς μπορείς να κάνεις;

image-removebg-preview (24).png

Wij willen weten waarom we jou en je crew die 100€ δώσε. Maak  daarom een kort filmpje (max 1min) en leg uit wie jullie zijn, welke activiteit jullie willen doen en waarvoor je het geld zou gebruiken. Extra credits voor originaliteit ;)

Deel vervolgens jouw filmpje op Instagram,  tag Wouter  @wouter_gentlegends en gebruik de hashtag #legendaryideas zodat we jouw filmpje zeker niet missen!

Heb je een vraag;

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Wouter.Pollet@stad.gent
 

Wouter.jpg
  • Instagram

Ποιά είναι η παγίδα?

Die is er niet. We willen jongeren aan het sporten krijgen en in plaats van zelf initiatief te nemen willen we jullie ideeën ondersteunen. We vragen enkel dat het het geld gebruikt wordt ter ondersteuning van de sportactiviteit en dat er minstens 5 jongeren aanwezig zijn

Niet zo legendarisch;

Weet je niet zeker του jouw idee wel legendarisch genoeg is? Niet mee inzitten, echt alles is welkom, zolang het om sport binnen het rabot met jongeren gaat. Stuur Wouter een bericht bij twijfel of als je eens wilt overleggen!

bottom of page